Dato Torsdag d. 7. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Hans Tausens Kirke, Rugårdsvej 62, 5000 Odense C
75 kr.
Foredrag med Annette Due Madsen

Foredragsrække om det nære, kære, sære, svære samliv.

Hans Tausens Kirke får denne aften besøg af psykolog, Annette Due Madsen, som spørger: Hvordan passer vi på de vigtige og nære relationer i vores liv?

Små børn lever og udvikles gennem deres daglige relationer, og for vi voksne er relationer ikke mindre betydningsfulde. Mange af vores sorger og smerter er forbundet med vanskelige relationer, og meget trivsel udspringer af at indgå i livgivende fælleskaber. Heldigvis ved man fra forskning, at man kan træne i menneskeligt fællesskab og lære, hvordan vi passer godt på hinanden – vores ægtefælle, børn, venner og nær familie.

Billetter kan købes på kirkekontoret samt i Bog og Idé i Tarup Center. Prisen for et foredrag er 75 kr. - hvis der købes billet til alle 4 foredrag i rækken er den samlede pris 200 kr.