Dato Torsdag d. 27. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
75 kr.
Foredrag m. Mattias Stølen

Foredragsrække om det nære, kære, sære, svære samliv.

Paarup Kirke får denne aften besøg af psykolog, Mattias Stølen Due, som vil holde et foredrag med titlen: Pas på parforholdet

Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne eller give karrieren fokus. Men midt i hverdagen, glemmer vi ofte parforholdet. Især når der kommer børn til verden. Det gode parforhold skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Ellers risikerer vi at blive fremmede for hinanden, hvilket både går ud over os selv, vores børn og vores familie. Så kom og hør, hvordan I kan passe på parforholdet – mens I stadig elsker hinanden.

Billetter kan købes på kirkekontoret, i Bog og Idé i Tarup Center eller i døren, hvis der er flere. Prisen for et foredrag er 75 kr.