MAJ

Dato Tirsdag d. 16. maj 2023, kl. 17:00
Sted Paarup Kirke, Paarupvej 64, 5210 Odense NV

Sognevandring fra Tarup Gl. Præstegård

Tag med på tur i sognet: Som sidste år går vi også i år i samlet flok på vandring til steder af stor historisk betydning internt i sognet. Det er Karin Ramskov fra Paarup-foreningen og Paarup Lokalhistoriske Arkiv, der undervejs fortæller.

Kl. 17.00 mødes vi ved Tarup Gl. Præstegård, herfra krydser vi vejen over til Tarup Skole og derfra videre til monumentet for Husmandsskolen på Jeppe Aakjærs Allé. Derpå fortsætter turen til fods til Paarup Kirke, hvor der serveres en sandwich og en tår at drikke. Vi slutter med aftensang i kirken.

Man skal selv transportere sig fra sted til sted undervejs.

Af hensyn til forplejning beder vi om tilmelding på mail ilia@paarupkirke.dk eller tlf. 60147897 senest d. 9. maj kl. 12.00.