Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkegårdsvandring

SEP
21

Kirkegårdsvandring


Dato Torsdag d. 21. september 2023, kl. 18:30
Sted Paarup Kirke, Paarupvej 64, 5210 Odense NV
Kirkegårdsvandring

Vores kirkegårdsleder Janne Sørensen guider os rundt på vores utrolig smukke og meget populære kirkegård, hvilket, vi synes, er dejligt. Her vil Janne fortælle om de mange forskellige gravstedsformer, vi tilbyder, på Paarup Kirkegård. Her udfordres vi således også af, at der er områder, som indimellem er fuldt belagt. Vi har i øjeblikket store ældre årgange og derved også et naturligt frafald. Vi taler om, hvordan vi løser gravstedsproblematikken i hverdagen, så alle fortsat kan være tilfredse.

Vi vil også vende problematikken omkring en voksende rågekoloni på Paarup Kirkegård, med de udfordringer det måtte give for såvel kirkegårdens drift og dens brugere. 

Hvilke udfordringer giver det? Hvilke muligheder har vi? Og hvad gør vi?

Efter kirkegårdsvandringen går vi ind i vores smukke kirke, hvor vi vil få en kop kaffe og en småkage, mens vi samtidig fortæller via et PowerPoint, hvad menighedsrådet har af udfordringer/opgaver resten af året og i 2024. Vi vil orientere jer om, hvordan vores økonomi ser ud i 2023, og hvorledes den kommer til at se ud i 2024, og hvilke projekter, vi håber, bliver gjort i det kommende år.

Vi håber, at mange møder op til en forhåbentlig spændende og interessant aften i smukke omgivelser.