Dato Lørdag d. 8. januar 2022, kl. 14:00
Cafélørdag

Vi skyder sæsonen i gang med et vaskeægte festfyrværkeri af en nytårskoncert med sopranen Lona Mohr Villadsen. Hun er uddannet i Danmark og Sverige og har sunget i koncertsale i hele Europa i kendte operaer som bl.a.: Don Giovanni, Carmen, La Bohéme og Madame Butterfly.

Hun har desuden medvirket som solist med Odense Symfoniorkester. I Paarup Kirke er vi så heldige at have Lona ansat som sanger i hverdagene. Til koncerten vil hun blive akkompagneret af kirkens organist Emil Th. Møller Jensen

Efter Cafélørdag er det muligt at deltage i et let fælles måltid. Dette koster 25 kr. og kræver tilmelding senest torsdag den 6. januar til Conny på tlf. 40495558 eller 66162058.