Dato Lørdag d. 5. februar 2022, kl. 14:15
Cafélørdag

Check Accordion Trio, som har været annonceret i kirkebladet, har desværre blevet nødt til at melde afbud. Heldigvis kunne Duo Askou//Andersen træde til.

Cafélørdag får denne gang besøg af violinist Hanne Askou og accordeonist Frode Andersen, der begge er solistklasseuddannede klassiske musikere med et alsidigt virke i dansk musikliv. Som Duo Askou//Andersen har de arbejdet intenst sammen siden 2010 og spiller årligt 40-50 koncerter sammen i ind- og udland i kirker, musikforeninger, på festivaler mv.

Duo Askou//Andersen har sammen skabt et nyt, bredt, afvekslende og alsidigt repertoire, der egner sig til de fleste koncertsteder; kirkerum, koncertsale, festlokaler og udendørs arrangementer. Musikken spænder over mange genrer og over 500 års musikhistorie – fra den tidlige barok og gamle salmer, over folketoner og nordisk folkemusik til nyskreven moderne klassisk musik og tango.

Efter Cafélørdag er det muligt at deltage i et let måltid. Det koster 25 kr. og kræver tilmelding senest torsdag den 3. februar til Conny på tlf. 40495558 eller 66162058.